Διαφημιστείτε στο Doberman.GR

Έχουμε δημιουργήσει το Doberman.GR και το αναπόσπαστο κομμάτι του http://dobermann.forumup.gr με σκοπό την περαιτέρω εξάπλωση της συγκεκριμένης φυλής στην Ελλάδα, την ενημέρωση του μέσου ιδιοκτήτη και το καλωσόρισμα του καινούριου με συμβουλές, ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για ότι καινούριο γίνεται στο διεθνές στερέωμα του Ντόμπερμαν.

Πολλοί χρήστες κάθε μήνα επισκέπτονται τη σελίδα μας και βρίσκουν ενημέρωση σχετικά με: Παρουσιάσεις σκύλων - Αναγγελίες γέννας - Άρθρα για τη φυλή - Συνεντεύξεις από Εκτροφείς - Αποτελέσματα αγώνων - Υγεία  - Διατροφή και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε κατά την περιήγηση σας!!

Θα θέλαμε να σκεφτείτε την δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας στον τομέα της διαφήμισης των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας. Σε περίπτωση που η πρόταση μας σας βρει σύμφωνους θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία σας καθώς και τα προϊόντα που προωθείτε στην αγορά ή οι υπηρεσίες που παρέχετε στο κοινό, γνωστοποιούνται με ένα κλικ. Η διαφήμιση εδώ είναι χαμηλού κόστους, καθώς δεν επεμβαίνουν τρίτοι, άμεση γιατί "ανεβαίνει" πολύ γρήγορα και κυρίως αποδοτική καθώς αρκετοί επισκέπτες καθημερινά βλέπουν το δικό σας λογότυπο και επισκέπτονται τη σελίδα σας.

Οι διαφημίσεις στο Doberman.GR γίνονται όπως παντού στο διαδίκτυο με banners.
Τα banners που δημιουργούνται από εσάς, απεικονίζουν το
λογότυπο σας και μπορούν να είναι απλά, με link προς τη σελίδα σας ή σε σελίδα που θα κατασκευάσουμε και θα φιλοξενήσουμε εμείς μέσα στο Doberman.GR στα πλαίσια μιας παρουσίασης.

Τρόποι που μπορεί κανείς να διαφημιστεί είναι:
Banner Τα banners μπορεί να εναλλάσσονται ή να είναι μόνιμα και θα είναι στην Κεντρική σελίδα ή και στα Νέα.
Banner στο φόρουμ. (μικρό banner και αποτελεί το κλασικό λογότυπο με το οποίο ο χορηγός είναι ευρέως γνωστός.
Διαγωνισμοί με δώρα, (τους διοργανώνουμε εμείς ή εσείς και ο νικητής βγαίνει μετά από φανερή ψηφοφορία) όπου αναφέρεται το όνομα και λοιπά στοιχεία του χορηγού στον διαγωνισμό.
Δελτία Τύπου που αποστέλλονται από τον διαφημιζόμενο και ανακοινώνονται στους επισκέπτες του
Doberman.GR. (πάντα σχετικά με σκύλους)

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τιμές Παρουσιάσεων

Επιστροφή στην κορυφή